Hopp til innhold

Flokktur til Kneika

Når:
3. mai 2019@18:30-5. mai 2019@15:00
2019-05-03T18:30:00+02:00
2019-05-05T15:00:00+02:00
Hvor:
Enden i Langgata

kneika1Da er det tid for hyttetur for flokken igjen. Vi drar til Kneika, speiderhytta vår Romeriksåsen. Mange av oss har vært der før, og for noen blir det kanskje første gang på overnattingstur. Flokken sover inne, fordelt på to hemser hvor speiderne sover på madrasser, og ledere sover i køyer på stua. Hvis noen speidere i flokken har lyst (og utstyr) til å sove ute for å få netter til uteliggermerket er det muligheter forutsatt at speideren har ullklær, at lederne godkjenner sovepose og liggeunderlag og at vi har ledere som sover ute.

Vi satser på å ta et fordypningsmerke i løpet av turen og gjennomfører den superhemmelige jungelseremonien der de speiderne og lederne i flokken som ikke har vært med på det før, får sitt jungelnavn. Alle må regne med å få oppgaver rundt måltider, ved- og vannhenting og opprydning.

Nytt denne turen er at vi tilbyr to netter for de som har lyst til å få en utvidet opplevelse. De som vil ha to netter går opp med ledere på fredag ettermiddag og tar en rolig kveld med brettspill og kveldsmat før vi legger oss. De som bare vil ha én natt har oppmøte på Enden lørdag formiddag kl. 10 og går opp med ledere og foreldre. I påmeldingen krysser du av for antall netter. For å få til dette kan vi trenge voksne som kan være med å gå opp til Kneika lørdag formiddag. Dere får selvsagt kaffe ved ankomst!

Oppmøte og avslutning:
Turen starter på parkeringen i Langgata. Se kartet for beskrivelse.

Oppmøte fredag er kl. 18:30. Oppmøte lørdag er kl. 10.

Det er ca 2,5 km med jevn stigning å gå inn til hytta (vi pleier å bruke mellom 1,5 og 2 timer opp). Speiderne SKAL bære egen sekk, så tenk på det ved pakking. Vi avslutter på parkeringen søndag kl. 15. Turen er ikke avsluttet før alle er fremme og vi har sagt "God jakt".

Pakkeliste og mat:
Pakkeliste og informasjon om mat finner du her:
Pakkeliste hyttetur med flokken.
Husk at speideren skal pakke og bære sekken sin selv. Det hjelper lite med pent pakket sekk om man ikke vet hva som ligger i den. Husk å navne alt utstyr!

OBS! Allergier!
På grunn av allergier i speidergruppa generelt har vi et totalforbud mot nøtter på Kneika. Vi tar ikke hensyn til «liker-ikke», og det forventes at alle spiser de maten de får.

OBS! Mobiltelefoner og andre elektroniske duppedingser lar vi ligge igjen hjemme. Lederne har med speidergruppas mobiltelefon om det skulle være nødvendig med kontakt. Erfaringsmessig kan en telefonsamtale med mamma eller pappa forverre en eventuell hjemlengsel.

Hjemmeleder:
På hver tur har vi en hjemmeleder. Det er en forelder som ikke er med på turen, men som har oversikten over hvem som er på tur og hvor turen skal gå. Hjemmelederen får vite om alle endringer som skjer under turen og er kontaktpunktet mellom ledere på turen og foreldrene hjemme dersom det skjer noe på turen som alle må vite om.

Påmelding:
Senest fredag 12. april. Påmeldingen stenger kl. 20. Bruk denne lenken: https://goo.gl/forms/tPN6X8Esk0fv0T333
Ledere må også melde seg på innen fristen.

Hilsen lederne i flokken