Hopp til innhold

Flokk: Leir og småspeidersamling

Når:
1. juni 2018@17:30-3. juni 2018@15:00
2018-06-01T17:30:00+02:00
2018-06-03T15:00:00+02:00
Hvor:
Nordtangen
Horgenmoen 86
2750 Gran
Norge

Småspeiderombudet i Romerike krets inviterer til Småspeidersamlingen 2018!

Småspeidersamlingen er sesongens høydepunkt for alle kretsens småspeidere der kullene konkurrerer innen klassiske speiderferdigheter i vennskapelige småspeiderrammer. Vi håper å stille med alle tre kullene Skedsmo speidergruppe i årets konkurranse.

Nytt i år er at Småspeidersamlingen blir arrangert som en helgeleir fra fredag til søndag. Vi legger opp til en del fritid og selvsagt bading! På fredag ankommer vi, setter opp lavvo og spiser kveldsmat før det er natta.  Selve konkurransen går av stabelen litt utpå lørdagen med leirbål på kvelden. Søndagen er det premieutdeling og nedpakking før avslutning. Dette er en fin mulighet for å bli kjent med småspeidere fra hele Romerike og oppleve en introduksjon til leirlivet.
Foreldre som vil kan selvsagt også være med som publikum!

Stedet:
Nordtangen speidersenter ligger ved det idylliske Jarenvatnet Ved Gran på Hadeland. Stedet tilhører KFUM/KFUK-speiderne og er mye brukt som leirsted til små og store speiderarrangementer. Ta en titt på nettsidene deres for å se bilder og begynn å glede deg! Nordtangens nettsider

Overnatting:
Alle som deltar overnatter fra fredag til søndag. Om dette er vanskelig for enkelte er det et minstekrav om å overnatte fra lørdag til søndag. Vi anbefaler to netter for å få opplevelsen av å være på leir og få felles opplevelser med resten av flokken vår.

Lederne sover i ledertelt i umiddelbar nærhet til barna, og vi vil alltid være tilgjengelig for dem.

Leirreglement:
Kort fortalt så forventer vi at speiderne er innstilte på å delta og å bidra til oppgaver og aktiviteter, og at de hører på de beskjeder som blir gitt. Vi forbeholder oss retten til å sende hjem speidere som ikke klarer å etterkomme dette etter advarsel, og hjemsendelse skjer på foreldres regning. Fullt leirreglement står på påmeldingskjemaet, og vi ser gjerne at foreldre tar en liten prat med speideren sin før vi drar.

Hjemsendelse:
Hjemsendelse skjer ved at speideren hentes av foreldre/foresatte på leirområdet. Dette skal skje samme dag, og så raskt som mulig.

Medisinhåndtering:
Speidere som tar faste medisiner leverer en oversikt over dosering til lederne. Dersom det er behov for at lederne oppbevarer medisinen for speideren må dette avtales i forkant av leiren, og en oversikt over dosering må leveres lederne.

Påmelding:
Gruppa dekker deltakeravgiften på kr. 200, men vi har likevel bindende påmelding. Det betyr at gruppa kan kreve at foreldre betaler deler av deltakeravgiften ved avmelding etter fristen.

Det er bindende påmelding innen 3. mai her: Bindende påmelding.

Pakkeliste:
Et forslag til pakkeliste for flokkleir finner dere her: Pakkelister for flokken.
Husk at speideren må være med på pakkingen for å vite hva som ligger i sekken.