Hopp til innhold

Flokk: Hyttetur til Kneika

Når:
28. oktober 2017@11:00-29. oktober 2017@15:00
2017-10-28T11:00:00+02:00
2017-10-29T15:00:00+01:00
Hvor:
Enden

kneika1Da er det tid for hyttetur for flokken igjen. Vi drar til Kneika, speiderhytta vår Romeriksåsen. Mange av oss har vært der før, og for noen blir det kanskje første gang på overnattingstur. Det er soveplasser på to hemser hvor speiderne sover på madrasser, og ledere sover i køyer på stua, eller kanskje noen sover ute.

Vi planlegger å ta et merke eller to i løpet av turen, og alle må regne med å få oppgaver rundt måltider, ved- og vannhenting og opprydning. Vi vil også gjennomføre den superhemmelige jungelseremonien der alle speidere og ledere i flokken får sitt jungelnavn.

Oppmøte og avslutning:
Turen starter på parkeringen i Langgata hvor vi møtes kl. 11. Derfra går vi sammen opp til Kneika. Se kartet for beskrivelse. Det er ca 2,5 km med jevn stigning å gå inn til hytta (vi pleier å bruke ca. 2 timer opp). Speiderne SKAL bære egen sekk, så tenk på det ved pakking. Vi går fra Kneika søndag kl. 14 og avslutter på parkeringen kl. 15. Turen er ikke avsluttet før alle er fremme og vi har sagt "God jakt".

Pakkeliste og mat:
Pakkeliste og informasjon om mat finner du her:
Pakkeliste hyttetur med flokken
Husk at speideren skal pakke og bære sekken sin selv. Det hjelper lite med pent pakket sekk om man ikke vet hva som ligger i den. Husk å navne alt utstyr!

OBS! Allergier!
På grunn av allergier i flokken og speidergruppa generelt har vi et totalforbud mot sjokolade og nøtter på Kneika. Vi tar ikke hensyn til «liker-ikke», og det forventes at alle spiser den maten de får.

OBS! Mobiltelefoner og andre elektroniske duppedingser lar vi ligge igjen hjemme. Lederne har med speidergruppas mobiltelefon om det skulle være nødvendig med kontakt. Erfaringsmessig kan en telefonsamtale med mamma eller pappa forverre en eventuell hjemlengsel.

Hjemmeleder:
På hver tur har vi en hjemmeleder. Det er en forelder som ikke er med på turen, men som har oversikten over hvem som er på tur og hvor turen skal gå. Hjemmelederen får vite om alle endringer som skjer under turen og er kontaktpunktet mellom ledere på turen og foreldrene hjemme dersom noe skjer på turen.

Hjemmeleder på turen er Svein Terje Gaup, pappaen til Thomas. Dersom det er spørsmål underveis mens vi er på tur kan han nås på mobil 95944963. Han videreformidler beskjeder til oss på tur.

Påmelding:
Senest søndag 15. oktober, bruk denne lenken: https://goo.gl/forms/mBmcriupjsGDjwMb2
Vi må være minst 8 påmeldte speidere for å gjennomføre turen. Ledere må også melde seg på innen fristen.

Hilsen lederne i flokken