Hopp til innhold

Bli speiderleder!

Skedsmo speidergruppe har vokst masse denne høsten, i tillegg til at noen av lederne våre dessverre har vært nødt til å trekke seg litt tilbake. Vi har derfor stort behov for ledere i alle enheter! Beverne trenger minst en leder, flokken trenger minst en leken herre, troppen trenger alle som kan. Desto flere vi blir desto mer spennende eventyr kan vi ta med oss speiderne på, og desto mindre jobb blir det på hver enkelt!

Så har du lyst til å ha det gøy, være ute i naturen, være sammen med barn, utfordre seg selv, lære og oppleve noe nytt og spennende, reise på leir og mye mer? Ikke nøl med å ta kontakt med nærmeste speiderleder for å høre mer om hvordan man kan få seg verdens mest morsomme og privilegerte hobby! Du trenger verken være i slekt med Lars Monsen eller ha master i sped.ped. All opplæring du trenger og ønsker vil bli gitt!

Er det ikke moro så er det ikke speiding! Det gjelder også for lederne!

Lyst til å prøve deg som leder? Ta kontakt med oss!