Hopp til innhold

Praktisk informasjon Nord 2017

Nå er det noen få dager til vi setter kursen mot nord for en helt vill landsleir i Bodø. Dette kommer til å bli en fantastisk og unik opplevelse, hvor programmet er tettpakket med spennende aktiviteter og opplevelser - og du har muligheten til å få deg tusenvis av nye speidervenner fra hele Norge og store deler av verden.

Her er litt praktisk informasjon

Utreise.
Vi drar oppover torsdag 29.6. Vi har fly fra Gardermoen til Bodø som tar av 2115, og vi møtes i avgangshallen kl 1930. Speidergruppa organiserer IKKE transport til Gardermoen. Husk at vi skal gjennom sikkerhetskontrollen, speiderkniven må i sekken! Ha med tom drikkeflaske og matpakke som skal vare hele kvelden.

Hjemreise.
Vi reiser tilbake fredag 7.7 kl 2340(!) fra Bodø, det betyr at vi lander på Gardermoen kl 0130 natt til lørdag. Speidergruppa organiserer IKKE transport fra Gardermoen, foreldre må selv komme å hente slitne og trøtte speidere på flyplassen.

Bagasje og utstyr
Speiderne kan ha med vanlig håndbagasje og en sekk (20 kg). BOO skal håndtere 9000 sekker på kort tid, så merk all bagasje tydelig med navn og speidergruppe. Vedlagt er en anbefalt pakkeliste.

Haik
ALLE speiderne skal på haik i løpet av leieren, slik programmet ser ut nå så blir det fra tirsdag til onsdag for våre speidere. Vi har valgt ut haikeprogram som er relativt enkle, så alle speiderne vi har med oss skal ha mulighet til å gjennomføre.

Leirreglement
Vi minner også om leirreglementet; kort fortalt så forventer vi at speiderne er innstilte på å delta og å bidra til oppgaver og aktiviteter, og at de hører på de beskjeder som blir gitt. Vi forbeholder oss retten til å sende hjem speidere som ikke klarer å etterkomme dette etter advarsel, og hjemsendelse skjer på foreldres regning. Dette ble også informert om på påmeldingen, men vi ser gjerne at foreldre tar en liten prat med speideren sin før vi drar.

Lommepenger og verdisaker
Nord2017 har lovet "armbånd" som kan fylles med penger. Vi har ikke mottatt mer informasjon om dette, vi videresender informasjon så fort den er oss i hende. For øvrig anbefaler vi lommepenger med måte, speiderne får det de trenger av mat og drikke. Speidergruppa tar IKKE ansvar for bortkomne penger eller verdisaker som kameraer eller mobiltelefoner. Speideren har ikke brukt for mobiltelefon under leieren, og vi anbefaler et rimelig og enkelt kamera for å ta bilder.

Send et kort
Å motta en liten hilsen hjemmefra på en leir er morsomt og populært. Send gjerne gammeldags kort eller brev på adressen

Nord 2017
Speiderens navn
Skedsmo speidergruppe
Forskerveien 17
8076 BODØ

Sosiale medier/Facebook
Vi kommer sansynligvis til å legge ut noen få bilder underveis på egen facebookgruppe - men er du virkelig nysgjerrige anbefaler vi å følge Nord 2017 på Facebook eller instagram.

PakkelistePakkeliste Nord 2017