Hopp til innhold

Flokkleir 9.-11. juni

Kløverrabben. Bildet er hentet fra Speiderhistorisk leksikon.

Vi skal på leir med flokken fredag 9.-søndag 11. juni. Leiren har vi på speiderhytta Kløverrabben i Østmarka sammen med flokken i Rælingen speidergruppe.

Overnatting: I lavvo
Oppmøte: Ved Enebakkveien 634 kl. 18:30. Der møter dere en leder som tar dere imot. Henting samme sted søndag 11. juni kl. 13.
Pris: kr. 300 per speider (dekker leie av leirplass, mat og aktiviteter). Betales til speidergruppas konto 12862500219. Merk betalingen med Flokkleir og navnet på deltakeren.

Bindende påmelding på dette skjemaet innen onsdag 31. mai: https://goo.gl/forms/uRfbIbtpqnsAIdwP2

Pakkeliste finnes her: Pakkelister for flokken
Mat: Deltakerne får alt de trenger av mat. Det er valgfritt å ha med godteri, men begrens det (på vanlige hytteturer sier vi ofte maks kr. 30 pluss brus). Barna må være forberedt på dele dersom noen ikke har med seg godteri. Lederne har med noe godt til fellesbruk. Vær obs på at ingen skal ha med seg nøtter eller sjokolade på grunn av allergier.
Program finner du her.

Sjekk været her: https://www.yr.no/sted/Norge/Akershus/Ski/Rolandsj%C3%B8en/

Hjemmeleder: Sindre Grimsøen, mobil: 99521515
På hver tur har man en hjemmeleder, det er en leder som ikke er med på turen, men som har oversikten over de som er på tur hvor turen skal gå. Hjemmelederen får vite om alle endringer som skjer under turen og er foreldrenes kontaktpersjon om det skjer noe på turen.