Hopp til innhold

Åpning av speideråret 2017 søndag 8. januar

Hei alle og godt nytt år!

Vi starter opp speideråret vårt allerede på førstkommende søndag. Vi møtes på bålplassen. Her tenner vi bål og griller pølser på bålet. Underveis har vi en høytidelig markering med utdeling av merker som er tatt gjennom høsten og opptak av speidere som begynte i høst samt speidere som har gått over til troppen.

Alle foreldre og søsken er velkommen til å delta.

Sted: Bålplassen
Tid: Søndag 8. januar kl. 12-13:30
Ha med:

  • Klær etter vær
  • Egen drikke (varm og/eller kald)
  • Det dere trenger for å hygge dere i kulda

Speidergruppa kjøper inn pappkopper, grillpølser (allergivennlige) og lomper. De som har spesielle behov på lomper bør ha med selv. For å beregne innkjøp setter vi pris på en tilbakemelding på hvor mange som kommer innen lørdag kl. 10.

Les gjerne informasjonen om opptaket som finnes her.
Under opptaket avlegges speiderløftet individuelt. Det er lurt å lære seg dette utenatt. Speiderlødtet lyder: "Jeg lover etter beste evne å være åpen for Gud, å hjelpe andre og leve etter speiderloven".

Siden vi er en religionsnøytral speidergruppe har vi et alternativ til speiderløftet for de som ikke vil avlegge et løfte som inneholder Gud. Dette gjør vi i påvente av et nytt speiderløfte som er under utarbeidelse i Norges speiderforbund. Alternativet lyder: "Jeg lover etter beste evne å hjelpe andre og leve etter speiderloven".

Beverne (1.-2. klasse) har hatt eget opptak i høst, men er selvsagt veldig velkomne med foreldre også på søndag.

Vi sees på søndag!

Med speiderhilsen
Siv på vegne av Arrangementgruppa

Spørsmål om arrangementet rettes til Siv på mobil 95796456 eller flokkleder@skedsmospeider.no