Hopp til innhold

17. mai for Skjetten speidergruppe

Vi holder på tradisjonene, og især på 17. mai. Da heiser vi flaggene til topps på Skjetten og går først i toget med flaggborg.

Antrekk: Nystrøket speiderskjorte og speiderskjerf (eventuelt blå speidergenser og speiderskjerf), blå bukse/olabukse/skjørt. Ellers klær etter vær. Husk vanter, det blir kaldt på fingrene når vi bærer flagg!

Program:
07.30: Oppmøte på Valstad (speiderhuset) for alle speidere. Vi fordeler flagg, veier og skoler oss i mellom.
08.00: Flaggene heises.
08.15: Vi samles på Valstad og heiser flagget der. Deretter spiser vi frokost. Familie er selvsagt velkomne til å delta.
09.00: Vi går til Skjetten skole for oppstilling. Flaggene kjøres i biler. Dersom vi har nok biler kjører vi.
09.15: Oppmøte på Skjetten skole
09.30: Fellessamling i skolegården på Skjetten skole. Korpsene spiller. Allsang: «Norge i rødt, hvitt og blått». Tale for dagen ved elever fra Stav skole. Allsang: «Ja, vi elsker».
09.45: Avmarsj fellestoget. Toget følger denne ruta:
Toget går fra Skjetten skole og ut i Øvre Ryens vei, ned til rundkjøringen ved Kasjotten, ut i Nordbyveien, Nordbyveien til Nordens vei, inn Nordens vei til Karisveien og inn Karisveien. Her deler toget seg. Vi går til Gjellerås skole.

De av speiderne som ønsker å gå i tog med klassen sin gjør det, men de er fortsatt velkomne til å delta på flaggheis og frokost.

Informasjon om fellesfrokosten:
Vi har vært heldige å få Elisabeth, Mali og Cathrine til å ordne med frokosten mens vi heiser flagg.
Speidergruppen holder: Kaffe, te, saft, juice, syltetøy og smør.
Alle tar med: Brødmat (gjerne rundstykker) og ett slag pålegg. Beregn nok til din familie. Alt settes på et felles bord.

Vi holder lotteri over sjokoladen som ble igjen etter kakelotteriet, så ta med småpenger.

Hilsen
Lederne