Hopp til innhold

Vi skal lage leirbålskapper!

Leirbålkapper, her ved patrulje Gaupe i Klæbu speidergruppe. Nå skal vi lage oss kapper også!

Mang en speider har vel sett misunnelig på alle som går med flotte leirbålskapper på leir, og nå skal vi lage våre egne! Velkommen til "Kappelag" lørdag 13. og søndag 14. mai på Valstad.

I helgen 13-1. mai møtes vi på Valstad for å sy oss leirbålskapper! Dette blir en arbeidshelg uten overnatting, det vil si vi er på Valstad kl 10-16 på lørdag og 10-15 på søndag. Vi skal selvfølgelig ha litt lek og moro også, men målet er at alle som er med på helgen kan stille med sin helt egne kappe når vi gir oss på søndag.

Kappene er i tillegg til å være gode og varme (de lages i ull), kjempeflotte å samle alt man får av merker på.

NB: det må handles en materialpakke til leirbålskappen, og her er prisen 300.- pr person. Betales inn til Skedsmo speidergruppes konto 1286.25.00219 i forkant.

Vi er nødt til å vite hvem som kommer for å handle inn materialer, så påmelding skjer via https://goo.gl/forms/fwZCiKYLSy7bk9xE2 Dette gjelder både speidere, rovere, og ledere som skal være med.

 

Vi trenger også å låne en god del symaskiner for å få til dette, så har du en symaskin så vil vi veldig gjerne låne den. Det vil være sykyndige ledere som sørger for at maskinene ikke blir brukt uvettig.